Online Ötletbörze (Brainstorming)
Híd a problémák és megoldások között!
MENÜ

 

Az Online Ötletbörze szabályai:1.) Szigorúan tilos bármely felmerült ötletet bírálni vagy kritizálni, bármely résztvevőnek az ötletbörze ideje alatt! (Mivel ha valaki ötletét bírálat éri, annak a figyelme és energiája az ötlete megvédésére fog irányulni és nem az elvégzendő feladatra.)


2.) A felvetett probléma megoldására bármilyen ötlet felvethető! A legostobábbnak tűnő ötlet is ötlet, és annak is megvan a funkciója. A nevetséges ötletek segítenek a résztvevők érzelmi állapotát feltolni az Érzelmi létrán a kreativitás irányába


3.) Az ötletek széles körből felvethetők, nem szükséges, hogy szorosan kapcsolódjanak a problémához! Nem kell a felmerült gondolatokat „cenzúrázni”, nem számít ha valaki butaságot ír!


4.) Az ötletbörze annál hatékonyabb, minél több ötlet merül fel! Tehát a nagy mennyiség meghozza a minőséget!


5.) Megengedett és egyben ajánlott is egymás ötleteire építeni saját gondolatainkat! Szabadon módosíthatók a korábban felmerült ötletek, elképzelések!


6.) Az Adminisztrátor a fenti szabályokat megszegő résztvevőket azonnal kizárhatja az Online Ötletbörzéből és a jól minősített ötleteik sem kerülnek díjazásra!

 

 

 

 

 

Asztali nézet